Huisdieren verbeteren ons leven,
laten we dat van hen ook verbeteren.

Pino begon voor mij als een frustratie tegen de huisdierproductenindustrie. Omdat ik van dieren hou, raakte ik overstuur bij het zien van al deze lelijke (micro)plastic producten die voor huisdieren worden gebruikt. Dit is niet alleen ongezond voor onze huisdieren, het is ook schadelijk voor onze planeet. Daarom besloot ik om Pino op te richten, een merk voor de zorgzame dierenliefhebber.

Onze viervoeters maken ons leven elke dag beter. Hun gezelschap en onvoorwaardelijke is van onschatbare waarde! Daarom moeten we ze teruggeven wat ze verdienen. Gemaakt met onschadelijke materialen en een doordacht ontwerp, met zorg voor onze huisdieren en de planeet. Pino wil het leven van onze harige vrienden verbeteren en hen een gezonde en mooie toekomst geven. 

Onze waardes

Onze producten 
worden handgemaakt in België

Elk product is een uniek en handgemaakt met liefde in ons Belgisch atelier. We werken met hoogwaardige materialen en houden het hele creatieproces in eigen huis.

Onze producten
zijn stijlvol

Huisdieren verdienen het om gekoesterd te worden. We willen baasjes de kans geven om het leven van hun huisdieren te verbeteren met mooie accessoires.

Onze producten
zijn veilig en gezond

We gebruiken alleen veilige en niet-giftige materialen om een ​​gezonde levensstijl voor uw dier te garanderen. Ons doel is om dierenallergieën en ziekten die verband houden met blootstelling aan kunststoffen en metalen tot een minimum te beperken.

Onze producten 
ondersteunen een eco-levensstijl

Duurzaamheid is voor ons een kernprincipe. De materialen die we selecteren zijn recycleerbaar, onze verpakkingen bevatten geen plastic en we verkopen rechtstreeks aan jou zodat we onnodig transport vermijden.

Onze producten 
geven uw viervoeter het beste

Onze ontwerpen beginnen met het doel om het leven van onze huisdieren te verbeteren. We kijken naar onderzoek van diergedrag en passen de productfunctionaliteit hierop aan..

Laat ons andere dieren steunen!

De liefde die we van dieren krijgen, is van onschatbare waarde! Iets aan hen teruggeven, is belangrijk voor ons. Bij elke aankoop die u heeft gedaan, doneren we met trots 10% van onze winst aan goede doelen die dierenwelzijn ondersteunen.

Kom - zit - blijf - bij ons!

We sturen je alleen toffe vibes! Productupdates, leuke dierenweetjes, schattige puppy's of kitten's, ... . Wie ontvangt dit niet graag in zijn mailbox? 👀