Pino in uw winkel?

Wiebelt jouw staart ook bij het zien van onze producten? Bij ons bestellen was nog nooit zo gemakkelijk! Via ons B2B-portaal kun je altijd en overal bestellingen plaatsen voor onze producten.

Log in of vul onderstaand formulier in om een account aan te maken. We nemen binnenkort contact met je op.

B2B Login

Het voordeel van Pino in uw winkel

The Pino Bowls displayed in a Duponzoo store

Mix & match - Oplossing voor uw klant

Elke voerbak heeft een specifieke functie om huisdieren te helpen. U kunt uw klant een oplossing op maat bieden voor uw huisdier. Mix & match een slowfeeder voerbak met een langoor voerbak in dezelfde of verschillende kleuren, afhankelijk van de (interieur)stijl van je klant.

Supporting the social economy

Onze voerbakken zijn handgemaakt door een centrum voor arbeidszorg in België. Dit centrum ondersteunt mensen met psychosociale handicaps die op zoek zijn naar een weg terug naar de arbeidsmarkt.

Handgemaakt in België

Als jong merk geloven we in het belang van ESG-waarden. In plaats van mechanische, uitbestede massaproductie in het buitenland, worden onze voerbakken lokaal in België met de hand gemaakt.

Lifestyle & design

Onze voerbakken zijn verkrijgbaar in trendy kleuren en verschillende soorten designs die passen bij verschillende interieurstijlen.

Ecofriendly

Door onze innovatieve en duurzame materiaalbron kunnen we tot 70% zand gebruiken om onze voerbakken te maken. We verpakken onze voerbakken ook plasticvrij en gebruiken alleen gerecycled karton en papier voor promotiemateriaal in de winkel.