Verzendvoorwaarden

VERZENDING

VERSTUREN

Wij versturen je pakket gratis binnen België/Nederland/Duitsland/Luxemburg vanaf een aankoopbedrag van € 75

Onder deze bedragen betaal je onderstaande verzendkosten:

  • België - €6
  • Nederland/Duitsland/Luxemburg - € 7
  • Frankrijk/Monaco/Oostenrijk/Denemarken - € 11
  • Slovenië/Slowakije/Polen/Italië/Hongarije/Tsjechië - €15
  • Zweden/Spanje/Roemenië/Kroatië/Ierland/Finland - €25
  • Bulgarije/Estland/Griekenland/Letland/Litouwen/Noorwegen/Portugal - €32

WANNEER WORDT MIJN PAKKET VERSTUURD?

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt uw pakket meestal binnen 3-5 werkdagen verzonden. Onze producten worden in kleine series met de hand gemaakt om een ​​goede kwaliteit te garanderen.

WANNEER WORDT MIJN PAKKET GELEVERD?

Binnen België wordt meestal met GLS gewerkt. Als een pakket op een doordeweekse dag wordt verzonden, ontvang je het meestal de volgende dag. Als een pakket op vrijdag wordt verzonden, komt het maandag aan. Als het in het weekend wordt verzonden, wordt je pakketje dinsdag bezorgd.

HOE WEET IK OF MIJN PAKKET IS VERZONDEN?

Wanneer je pakket is verzonden, ontvang je automatisch een e-mail.

 

BETALING

HOE KAN IK MIJN BESTELLING BETALEN?

Betalen van uw bestelling kan veilig met bancontact / mistercash, maestro, visa, mastercard of paypal.

 

RETOURNEREN

Wij willen natuurlijk het liefst dat jij en je huisdier blij zijn met de nieuwe accessoires maar mocht je om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden zijn met de producten, dan gelden de volgende stappen:

  • Meld je retour binnen 28 dagen na ontvangst van de bestelling door een e-mail van tevoren naar hello@pinopets.com met de items die geretourneerd moeten worden, de reden van retourneren en je ordernummer.
  • Retourneer het artikel in perfecte staat (ongebruikt / onbeschadigd / geurloos).
  • Gebruik de originele verzenddoos waarmee de items oorspronkelijk zijn verzonden (zorg ervoor dat de doos goed is opgevuld zodat het item niet kan beschadigen). Heeft u de envelop of verzenddoos niet meer of is deze te groot, neem dan vooraf contact met ons op!

De kosten voor het retourneren zijn gratis. Het bedrag wordt binnen enkele dagen na ontvangst van het artikel teruggestort.

PRODUCT WISSELEN

Het is niet mogelijk om artikelen te ruilen. Artikelen kunnen alleen geretourneerd worden tegen restitutie van het aankoopbedrag. Wil je een ander artikel, dan moet je zelf een nieuwe bestelling plaatsen op onze webshop.

UITZONDERINGEN

Pino behoudt zich het recht voor om slechts een deel van het betaalde bedrag te crediteren als het vermoeden bestaat dat het artikel al is gebruikt of als het artikel is beschadigd.